Masaj erotic de pasiune
Sensualitate, dorință și plăcere intensă
Slider

Tantric Massages

Masaj pentru el

Experimentează relaxarea profundă și erotismul pur care te transportă dincolo de limitele previzibilității, într-o călătorie către noi dimensiuni ale plăcerii erotice intense. Această sesiune implică masaj lingam și este o invitație de a te abandona pentru a beneficia de efectele terapeutice pe care le oferă masajul complet, precum și pentru a descoperi noi chei ale controlului sexual și plăcerii orgasmice prelungite.

Masaj pentru cupluri

Un moment ceresc pentru amândoi. Lasă maseuzele noastre să te ducă într-un univers de senzualitate, plăcere și fantezie care îți va ascuți simțurile.
Masajul extazic tantric pentru cupluri este o experiență excepțională care vă va ajuta relația să atingă noi niveluri de legătură sufletească și spirituală și împlinire erotică profundă. În acest fel veți putea să vă amplificați sau să vă recâștigați pasiunea și magnetismul erotic.

Why choose us?

We offer an unforgettable tantric massage for men, woman and couples!
Despre Atingerea Tantrică

Masajul Passion Tantric Touch oferă un masaj de neuitat atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar și pentru cupluri. Având deja 12 ani de experiență, salonul nostru de masaj tantric vă oferă un masaj tantric autentic . Vă invităm într-o călătorie fascinantă și copleșitoare spre vârfurile extazului prin armonizarea energiilor trupului, minții și sufletului.

Slider
Terapeuții noștri

Terapeuții noștri sunt: ​​senzuali, feminini, armonioși, carismatici, sofisticați, sexy și foarte prietenoși. În ceea ce privește calificarea, au fost pregătiți de un terapeut care a practicat masaj tantric autentic la cel mai înalt nivel. Fie că folosesc mâinile sau părțile corpului, terapeuții noștri efectuează un masaj erotic rafinat care te va face să mori de plăcere. Deci, puteți fi sigur că veți primi un masaj de cea mai înaltă calitate, care se adresează nu numai corpului, ci și sufletului și minții voastre.

Slider
Încercati masajul cu o diferenta

Alege acum Masajul Naturist unde senzațiile prodigioase legate de nuditate te vor face mai fericit!
Vă puteți bucura de o experiență erotică plină de afecțiune și mângâieri, un masaj naturist de la corp la corp care vă trezește cele cinci simțuri prin a le titila. Frumusețea corpului complet dezbrăcat și armonios al maseuzei, o lumină caldă care invită relaxarea, o muzică moale și senzuală ... toate creează o ambianță care se pretează tipului perfect de masaj.
Masajul clasic de relaxare reduce stresul și anxietatea și vă oferă o stare de confort. Masajul Tantric Touch merge mai departe ajutându-vă să explorați plăcerea într-un mod nou și creativ. Vei descoperi noi vârfuri ale propriei tale sexualități, vei învăța tehnici de respirație și control, astfel încât să experimentezi trezirea unor stări de plăcere prelungite și extrem de intense.
Toți terapeuții noștri sunt extrem de pricepuți și instruiți în arta misterioasă (ezoterică) a masajului tantric autentic, inspirat de Kamasutra.
Masajul Tantric Touch este adaptat cerințelor clienților noștri; frumoasele noastre maseuze își vor folosi experiența și intuiția pentru a crea o experiență tantrică unică, care combină și unifică plăcerea erotică intensă cu trezirea spirituală și vibrațiile minți

Slider

Blog

PEARL Massage London

PEARL Massage London The most sensual massages London has to offer since 2007. Where can you enjoy the most sensuous, relaxing and stimulating experience in London? Where would you find…

Tantric Massage For Couples

At PEARL London ® we understand the importance of luxury and indulgence. This is why we ensure that our massages are the epitome of pleasure and luxury by utilising the…