Masaj pentru el

Masajul va fi oferit într-un mod afectuos și senzual în același timp. Dacă la început, pentru a induce o stare de relaxare mai profundă, terapeutul va folosi în mare parte stimularea moale precum părul mătăsos și degetele moi, mai târziu, pentru a energiza energia erotică, ea va folosi în principal întregul ei corp pentru a vă atinge. Formele feminine delicate și, în același timp, voluptoase, care îți ondulează corpul, o personalitate provocatoare - într-un mod misterios și rafinat - va crea o gamă largă de senzații pline de erotism. Cu siguranță vei fi mult mai conștient de corpul tău și de propria ta sexualitate, prin energiile trezite de acest masaj.

Slider

Masajul lingam

Masajul lingamului vă va stimula energia sexuală, o va face să circule în valuri succesive, din zona intimă până la extremitățile corpului, prin diverse mișcări, mai fine sau mai puternice, prin alunecare, stoarcere sau răsucire. Acest masaj al zonelor cele mai intime te va face să simți multiple senzații de plăcere menite să conducă energia sexuală în valuri orgasmice către inimă și cap, transformând-o într-o altă sursă de energie (mentală, spirituală etc.) pe care o poți folosi ulterior ca o nouă sursă de putere interioară și transformare profundă.

Înțelegem dacă nu doriți să primiți un masaj lingam, atunci vom dedica mai mult timp întregului corp și cu siguranță că va fi la fel de încântător.

Cele 3 puncte cheie ale masajului tantric extatic

La început, veți fi răsfățați cu atingeri ușoare și delicate atât cu mâinile, cât și cu părți ale corpului terapeutului (sâni, coapse, păr, etc.). Apoi mâinile ei vor aluneca ușor într-o căutare senzuală și iscusită a punctelor de stimulare și trezire a plăcerii erotice, dar și de deblocare și tonifiere. Toate acestea vor stârni o plăcere intensă și veți experimenta o adevărată simfonie a simțurilor.

Vă așteptăm ca să putem călători împreună într-un mod unic, către lumea complexă magică, senzorială și energică, dezvăluită de masajul tantric!